Direkt zum Inhalt

SEHIT NAMIRI !

PWD-K AVRUPA BUROSU 10 07 2005

SEHIT NAMIRIN !
Hikmet FIDAN 6 Temuz 2005 tarihi ogle saatlerinde Kurd Ulusal dusmanlarimiz tarafindan katledildi. Hikmet FIDAN sahsinda butun kurd yurtsever milliyetcileri Kontra cumhuriyeti olan TC. ve onun isbirlikcilerin boy hedefinden hic cikmadi. Iskal ve istilaci TC, ve katil turk ordusunun esas ve birincil hedefi herzaman Asil ve Kurd milliyetcileri olmustur. Cunku bir Ulusun beynini,omurgasini ortak bileskenini olusturan dolayisiyla vucuda getirmeye calisan onun milliyetci devrimcileridir. Iskal altinda olan bir ulusun milliyetcisi olunmadan o ulus adina hareket edilemez...

Sosyalist, fasist,liberal, demokrat Butun dunya devletleri bu yolu izlemistir. Kurd ulusalcilari'da bu yolu izliyecektir. Bu anlamda PWD'nin kuzey kurdistan sahsinda bu misyonla hereket etme curreti, butun kurdcu, ve Kurdistan dusmanlarini telaslandirmistir. Kuzey kurdistani, iki binlerin yeni Ataturkcusu olmaya aday olanlarin etkisinden kurtarmak isterken bedel odeyecegimizi bilyorduk. Ancak bize bedel odettenler daha agir bedelleri goze almalidirlar.
Bilmelisiniz ki; Kurdculeri, Kurd ulusal hedeflerini ve Guney Kurdistan'i tehlikeli dusman, somurgecilerlede is birligini savunanlarin amansiz dusmanlari olmaya devam edecegiz.. Bu tur kontra vari saldirilar PWD-K ve kurucu kadrolarinin ve butun kurd milliyetcilerini daha bir kiskanclikla sahiplenilmesine vesile olacaktir.
Turk bascavusu karsisinda hazirolda duran, "firsat verin her turlu hizmete hazirim" diye yalvaran ve Kendini yasatmak icin kurd ulusal degerlerini pazarlayan Imrali haini; kurd yurtsever devrimci, ve ozellikle kurd milliyetcilerini basindan beri hedeflemis ve hedef gostermistir. Kurt ulusalcilarini oldurme, olmazsa islevsiz birakma oda olmazsa uzaklastirma ve hatta kurtlugunden nedamet getirtme, siyasetin turkiye ve kuzey kurdistan ayaklari Leyla Zana, Orhan Dogan, Hatip Dicle, Selim Sadak ve benzer sadik sefillerin Hikmet FIDAN'in katliamindan haberdardirlar. Kimse sucsuzluk numaralari yapmasin.!
HADEP ve gercek adiyla cagrilan; Derin turklestirme hareketi, (DTH) icinde bulunan butun kurd yurtsever milliyetcileri HIKMET FIDAN gibi olmazsa da cesitli ayak oyunlariyla tasfiye edildiler veya susturuldular, diger kalanlarin bir kismi da islevisiz gorevlerde kullanilmakta ve islevli gorunenlerde adetta igidis edilmislerdir. HADEP, ve diger yandaslarinin Hikmet FIDAN'la ilgili aciklamalari, Hikmet FIDAN'i ikinci bir kez katlediyorlar. Cunku katilleri lanetleme yok, bir kinama bile yok. Buda katilleri cesaretlendiren, ve yeni cinayetler islemelerine vesile olmaktir. Bu kadar dibe vurmus, aydin, yurtsever, ajan ve katil kimliginin ic ice gecmis bir orgutun cevresinden dolanan bu karektersizler goruhu kendini bilincsiz ve mahsun gosteremez. Bu cinayetlere karsi cephe almayanlar katiller cephesindedirler.

Artik kurd ulusalcilarini korkutarak kendinizi yasatamazsiniz. Dunku korku aciktan yasanmayan siyasi teslimiyetin bir urunuydu, ama imrali sureci ile birlikte hersey acikca gorulmektedir. Yoldasimiz Hikmet FIDAN gibi Kurd milliyetcilerini sansar gibi tuzaga dusurenler katledenler, sindirenler kayip etmeye mahkumdur. Hic bir ulusal talebi olmayan, kurtluk adina inkar rekorunu kiran, siyasi olarak tamamiyla teslim olanlarin neyini dikkate alacagiz.?

"Kurtlerin devlete ihtiyaclari yok, federasiyona ihtiyaclari yok, peki kurdlerin neye ihtiyaclari vardir? Kurd ulusu icin dayak yemeyi bile goze almayan teslimyetci bir ulusal hain icin kim, neden ve ne icin vursun, veya vurulsun.? Kurd ulusalligi adina hic bir talepte bulunmayan ve programindan'da anlasildigi gibi turk subay ve askeri istikbarati darafindan hazirlanan bir programla KKK isimli ucube olusumun Apo eliyle piyasaya surulmesini bilmiyormusunuz.? Bu adamin kitap okuma gibi bir kulturunun olmadigini, onun adina yazilan butun kitaplarin, kufurlu cozumlemelerin disinda eklenmis, ismarlama oldugunu hangi pkk li veya HADEP, DTH ve diger yan orgutleri bilmiyor.? Kurd Ulusuna yalan soyleyenler, onu ulusal hedefinden saptiranlar yakalarini kurtaramayacaklardir.

HIKMET FIDAN'A SIKILAN KURSUNLAR, KURD ULUSALLIGIN OFKESINE VE INADINA SIKILMISTIR. KAHROLSUN KURDISTAN DUSMANLARI
YASASIN KURD DEVRIMCI MILLIYETCILERI, ULUSAL SEHIDIMIZ HIKMET FIDAN'I KURDISTAN ULUSAL MUCADELEMIZDE YASATACAGIZ.
YASASIN PARTIMIZ, PARTÏYA WELATPARÊZÊN DEMOKRATÊN KURDISTAN (PWD-K)

Neuen Kommentar schreiben

Der Inhalt dieses Feldes wird nicht öffentlich zugänglich angezeigt.
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.