Direkt zum Inhalt

KAMUOYUNA

Uzun bir dönemdir Kurdistani siteler, Türk devleti ve varyantlarinin organize ettigi saldirilar ile karşikarşiyadir. Bir siteye dahi tahamül edemeyen Türk devleti, anlasiliyor ki Kurdistani sitelerin yarattigi etkiden gün be gün ürkmektedir. Kurdistani siteler, Türk devletinin baglasiklariyla birlikte Kürd halkini ve onun ulusal ve toplumsal bagimsizlik mücadelesini esir alma ve dumura ugratma planlari karsisinda, misyonunu kararli bir sekilde yerine getirecektir.

Yaklasik 2 aydir Türk devleti ve baglasiklari tarafinda yapilan yogun organizeli saldirilar, belli oranda durdurulmasina ragmen, saldirilardan kaynakli sorunlarimiz devam etmekdir.

Yapilan saldirilar, genellikle siteyi çökertmenin yaninda siteye girisi engellemek şeklinde yapilmaktadir. Bundan dolayi okurlarimizin siteye giris yapmalari zorlaşmaktadir. Bu türden sorunlarda bizlerde gerek makale ve gerekse haber...vs asmada zorluklarla karşilasmaktayiz.

T.C tarafindan yapilan saldirilari bertaraf etmek icin calismalarimiz devam etmektedir. Amacimiz daha iyi donanimli bir mekanizma olusturmak ve saldirilari engellemektir. Bu yöndeki calismalarimizin kisa bir zamanda sonuclanacagini umuyoruz.

Türk devleti tarafindan yapilan yogun saldirilara ragmen Newroz. Com yayin hayatini daha kararli bir şekilde sürdürecektir. Düsmana inat, sizlerin verecegi destek ve yardimlarla daha güclü bir sekilde Kurdistan ulusal bagimsizlik mücadelesinde olmak dilegiyle

Saygilarimizla
NEWROZ. COM

Neuen Kommentar schreiben

Der Inhalt dieses Feldes wird nicht öffentlich zugänglich angezeigt.
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.