Direkt zum Inhalt

APO YU ABD, YUNANISTAN, LONDRA VE KEMAL BURKAY TESLIM ETMIŞ?

APO GERCEKTEN BIR PISIKOPATMI, YOKSA BILDIGI BAZI SEYLERMI VAR?
YOKSA KENDISINE ORTAKMI ARIYOR?

ABD ISIN ICINDE DEMESINE EVET DIYELIM, GERCEK PAYIDA VAR. CÜNKÜ ORTADOGUDAKI CIKARI ICIN YAPTI. ABD ABDULLANIN TC DENETIMINDE OLDUGUNU HEPIMIZDEN DAHA IYI BILIYORDU. PEKI KEMAL BURKAYIN NE CIKARI OLSUN KI APONUN TÜRKIYEYE GITMESINDE? ISTE TAM BUNA AKLIM ERMIYOR. SELAHATIN CELIKIDE KEMAL BURKAY DESTEKLEMIYOR? AKLIM ERMEDI BUNU CÖZENLER YAZSIN, LÜTFEN?

BAKIN IMRALI BÜLBÜLÜ AVUKATLARINA NELER SÖYLÜYOR:

Mahmut Baksi’nin bazı PKK karıştı Kürt çevrelerinin Burkay-Barzani öncülüğünde Demokratik Cumhuriyet Projesinde Kürtlere yer verilmediğinden, yeni bir oluşuma gitmek için bir araya geldikleri aktarıldı. Burkay, eski DDKO’cular, şerafettin Elçi, ısveç çevresinden, Barzani vb. ayrıca bize gelen bir bilgiye göre Türkiye’den bir kaç gün önce Güney’e giden Kürt Milletvekilleri de var. “Milletvekilleri de mi onun için gitmiş. Peki onların yaklaşımı ne olmuş? Ona ilişkin bir bilginiz var mış” Milletvekillerinin tutumlarına ilişkin net bir bilgimiz yok.

“Bu ilginç bir gelişme. Bu aslında erken bir doğum. Başarılı olamazlar. Bu yanıyla önemli değil, fakat aslında benim size ilk başta anlattığım hala da çok iyi anlatamadığım komplonun bir başka uzantısı. Buna biraz ayrıntılı değinmek istiyorum; ben sorguculara da anlattım, onlarla da tartıştım, mahkemede de anlattım. Fakat yeterince anlaşılamadım. Çok uzun uzun anlatılması gereken bir konudur. şimdi anlatacaklarımı Avni ile paylaşırsınız. Avni’ye bu konuda bilgi verin. Çünkü hiç kimsenin bilmediğini o da bilmiyor. Ben de ayrıca ayrıntılarını yazacağım. Bir roman konusu olacak kadar çok şey var. Bu komploda, öncelikle Yunanlıların tavrı iyi araştırılmalıdır. Yunanlılar beni imhacı tarzda teslim etmek istiyorlardı. Fakat benim üzerinde durmak istediğim şudur: Bu yöntemi kim biliyordu, kim denedi? ıyi araştırılsın.

Selehattin Çelik buradan çıktı. Ben teslim edildiğim günlerde Kemal Burkay Atina’daydı.”
Bunu ilk defa söylüyorsunuz dendi. “Hayır daha önce de söylemiş olmalıydım. O günlerde Simitis’in bir açıklaması vardı. APO’nun dışında da Kürt liderler vardır. Yalnız APO Kürt lideri değildir. Yine o günlerde Yunan Dışişleri çevrelerinde benim özel yaşamıma ilişkin bazı süpekülasyonlar başlatıldı. Bunların hepsi bir bütündür. Bu oyunda ABD, Yunanistan ve kısmen Londra var, Kemal Burkay var. şimdi toplantı yapıyorlar. Kürt unsurunu vurgulamamışız diye. Barzani ile eski oyunu tezgahlayacaklar.

Neuen Kommentar schreiben

Der Inhalt dieses Feldes wird nicht öffentlich zugänglich angezeigt.
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.