Direkt zum Inhalt

SEFILLER NEDEN DÖNEMIYOR? KDP SUCLUYMUS?

HANI, derlerya "KÖPEK KÖPEGI ISIRMAZ" Bakin nasil Türkün Ana vatanina dönmek icin cirpiniyorlar, SEROKLARI KENYADAN UCAKLA GELDI tirsikci yavrulari ise yayan geliyor. HADI ANA VATAN SAVUNMASINA, TÜRK BAYRAGIYLA MARS MARS. ZATEN SIZE BASKA BIR SEY YAKISMIYOR. Geldikleri zamanda BAS BUGLARI KUDUZ TÜRKTENDE KDP ye saldirmalari icin arz u Endam etmeyide ihmal etmiyorlar.

DISI KURT "ASENA" nin cocuklarina usaklik ancak böyle yakisir.

GÖRÜYORSUNUZ KDP yi ne ASENACILAR NEDE ONLARIN kiralik usaklari Apocular yenebilir. Cünkü onlar ÖLÜMSÜZ EFSANEVI KÜRT KAHRAMANI MELLE MUSTAFA BARZANININ YOLUNDA ILERLIYORLAR: HIC KIMSENIN GÜCÜ YETMEDI VE YETMIYECEKTIR DE. SIZLER BUNU BÖYLE BILIN; BEYLER.

Genelkurmay Başkanlığı idari işler şube Müdürlüğüne

ANKARA

1-Kurumunuza bilgilendirme amacıyla gönderdiğimiz müvekkilimiz Abdullah Öcalan’ın 22.09.1999 tarihli çağrısı ile Türkiye’ye gelecek olan silahlı PKK grubunun Türkiye’nin Irak sınırından giriş yapabilmesi önünde KDP güçlerinin çıkardığı zorluklardan dolayı sorunlar yaşanmaktadır.

Eğer KDP’nin bu konuda çıkardığı engeller tarafınızdan bertaraf edilirse, Öcalan’ın avukatları olarak Kuzey Irak’a geçip BM denetimindeki Mahmur Kampından silahlı PKK grubunu alıp, Habur sınır kapısından Türkiye’ye getirebiliriz. Avukatlar olarak Kuzey Irak’a geçmede herhangi bir yasal sorunumuz yoktur.

2-Şayet KDP engeli aşılamıyorsa, o halde silahlı PKK grubunun adli makamlara intikal etme işlemi Hakkari ili şemdinli veya Uludere ilçesinde sağlanabilir. Bu durumda da avukatlar olarak sözkonusu bölgeye intikal etmemiz ve grupla temas sağlayıp, grupla sağ-salim adli makamlara ulaştırmamız için gerekli güvenlik tedbirlerinin tarafınızdan alınması gerekmektedir.

3-Bu önerilerimizi uygun görmüyorsanız, sizlerin bu konudaki önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyoruz.

4-Grubun temsilcisi Ali Sapan’dır. Grubun sayısı ve isimlerini öğrendiğimizde size bildireceğiz.

5-Grubu Türkiye’ye getirme işlemlerine Abdullah Öcalan’ın iki avukatı refakat edecektir. Bunlar İrfan Dündar ve Kenan Sidar’dır.

6-Avukatlar olarak bizim önerimiz grubun (yargı çevresi açısından düşünüldüğünde de daha doğru olur) Diyarbakır’a getirilerek adli makamlara ulaştırılmasıdır.

7-Konuya ilişkin temaslarımızı ve görüşlerinizi basın ve halkla ilişkiler şubenizden almaya çalışacağız.

Gerekli yardımlarınızı bekliyoruz. Ülkemiz için yararlı olacağına inanıyoruz.

Saygılarımızla
22.09.1999
Abdullah Öcalan Vekili
Avukat İrfan DÜNDAR

Neuen Kommentar schreiben

Der Inhalt dieses Feldes wird nicht öffentlich zugänglich angezeigt.
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.