Re: Rojda Xanima (ek olarak)
Bir onceki yazinda Muritlikten dem vuruyorsun. Senin destekledigin her hangi bir orgut-parti varmi? varsa sen o dusunceyi destekleyince ne oluyorsun? baskalari kendi dusuncelerini yada bir orgutun dusuncelerini destekledikleri icin neye murit oluyorlar?
Kirk yildir mao yu destekleyenler muritmi oluyor. Hatta Maonun cin gibi ber ulke icin soylediklerini kirk yildir bize yutturmaniz ne oluyor?
Yada lenin'in soylediklerini bir asir sonra bize giydirmeniz ne oluyor?Hic bir sey yapmayip baskalarin yaptiklarina tukurmekte ne oluyor?
Once aynaya bakmaniz gerekmezmi? Kendinizi aynada gorun ondan sonra baskalarini aynaya yansitin.
hele bir Ibrahim Kaypakaya;nin soylediklerini okuyun, kendisinden onceki Komunist ve Sosyalist partiler icin soylediklerine birde Bu yuz cicekciligi savunanlarin soylediklerine ve yaptiklarina!
Perudaki olaylara karsi eylem yaparlar icinde yasadiklari halk icin killari kipirdamiyanlarimi savunuyorsunuz bana.
Kusura bakmayin ben O "Turk solu" dusuncesini en az onlar kadar bilirim.
Ben birisine haksizlik yapmissam birakinda o birisi kendisi bana cevap versin. Avukat olmak istiyorsaniz burasi mahkeme degil.#
Kirk yildir Kurdistan topraklarinda kendini yasatan, Kurd ekmegi ile karnini doyuran, Kurd halkinin odedigi bedel sayesinde Kurdistana yapisip kalanlar, Kurd halki icin ne yapmistir? Bu zulme ugrayan yok sayilan halk icin bir tek eylem yapmismidir? Direk olarak Kurd halkinin, kendisini tanimasi icin bir tek eylem soylermisiniz.
Soyluyemezsiniz cunku onlar hep bizi kendinden saymaya calistilar. Yani turklerin bir parcasi olarak gormek istediler.
Re: Rojda Xanima (ek olarak)