بازبدە بۆ ناوەڕۆکی سەرەکی
Submitted by Anonymous (Pesend ne kirin) on 8 January 2009

PKK yönetiminde bir tane iyi birisi varsa o da Murat Karayilan'dir. Buna ragmen Karayilanin bu yil görevini birakmak istemesinin anla$ilir hic bir yani yoktur. Orda görevinden ayrilmasi gerekenler bellidir ve bunlar Karayilan degil ba$kalaridir. Özellikle otuz yil ayni düzeyde olan ve herkesi ve her$eyi bo$a cikaranlardir, yetersiz yolda$liklari dolayisiyla Apo'nun yakalanmasindan sorumlu olanlardir. Ilk önce onlar görevden ayrilmali. Görevinden en son ayrilmasi gereken ki$i Murat Karayilandir. Murat Karayilan bize lazim, bugün de lazim yarin da lazim. Ne bu yil ne de ba$ka bir zaman Kürdistan özgürle$inceye kadar görevinden ayrilmamasi gerekir. Türk ordusu geri cekildigi zaman Kürdistanda kim güvenligi saglayacak? Murat Karayilan ve Bahoz Erdal önderligindeki Kürt gerillasi güvenligi saglayacak in$aallah. Ben Murat Karayilanin görevden ayrilmasina kar$iyim, dogru bulmuyorum.
Selamlar

Ibo kalsin kalsin karayilana bir e mail yolla dusuncelerini onada bire bir söyle. Kesin senin yazdiklarini okuyunca biyikaltindan siritir. karayilanin sefi görevini kürdistanda bitirdi geldi giti simdi imralida yatiyor rahati yerinde, yedigi önünde yemedigi arkasinda, kesin senin karayilanin sefini kiskanmis göbekten bagli olduklari tirkolarina vede türkiyelerinde geri kalan yasamlarini sürdürecekler. Eee artik yaslanmislarda yaslaninca ölüm korkusu var, elden ayaktan dusmak var, isledigin suclarin cezasini deli bir kürt cikar sorar korkusu var, Yani onlar beslendikleri merkezden ayrilmazlar, sadece mekan degisirler, kürt halki o ve onun sefini ve devamini kürdistan cöplügüne gömecektir.

Murat Karayılan'ın işkence seansları Şahin Baliç'in işkence seanslarına rahmet okutur. Tutsaklar, Murat Karayılan'ın estirttiği vahşete, uzun süre dayanamazlar. Çaresiz kısa sürede tutukluların tümü verdikleri ilk ifadelere geri dönüş yaparlar. Baran'dan

Şîroveyeke nû binivisêne

Plain text

CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.