Ana içeriğe atla

Ben her zaman hakliyim!!!

Sen dogru yapsanda yapmasanda ben sana karsiyim....Bu benim hayat felsefemdir...Ben bunu 30 yada 40 yildir kendimi hayat tarzi olarak secmisim..

Dogru yapsan yada söylesen ben aci cekerim ve elimden gelen tüm imkanlari seferber eder, yollunu keser, seni bloke eder ve söylemini bosa cikaririm... Senin hakli cikman yada birileri sana hak verirse ben alabildigine kiskanirim... Cünkü, senin hakli olman, benim haksiz oldugum anlamina gelebilir. Yada baskalari böyle anlayabilirler..
Ne olur ne olmaz, ben her zaman isimi saglama baglarim..

Zaten sen yanlis yapmissan bana gün dogar.. Ben zil takar oynarim... Senin haksiz olman benim hakli oldugum anlamina gelir.. Baskalarida böyle düsünür...

Hedef, amac, idealler fazla önemli degildir. Önemli olan benim söylediklerim, benim partim, benim ailem ve benim köyümdür. Her ne kadar köylülerimle aram bozuk olsa dahi...

Her ne kadar ben bazen genellemeler yapiyorsamda, zorunluluktan, milletin elestirilerini bosa cikarmak icin yapiyorum....

Benim partim kuruldugundan beri, hep hakliydi... Ben dogdugumdan beri hep hakliyim...

Bazen olur, bazi cevreler Kürdlerin ortak taleplerini seslendiriyor ve cagrilar yapiyorlar... Bazi Kürdlerde hemen destek veriyorlar... Ama ben hemen devreye girmeliyim ve bosa cikarmaliyim..

Nasilmi?

Bensiz her sey densizliktir... kebul edilemez.. Benden habersiz birileri bir sey yapmaya ve söylemeye kalksa bozmaya calisirim.. Bunun icinde hemen harekete gecer:

„Onlar her seyi yaptilar, kimseye haber vermediler... Biz onlarin kuyruguna girmeyelim“ demeliyim..

Böylelikle onlarin bu girisiminide bosa cikaririm..

Cünkü, ben her zaman hakliyim.. Haksiz oldugum zaman dahi ben yine hakliyim...

Benim en yakin arkadaslarim benden kacarlarsa, beni gördükleri zaman yollarini degistirilerse, ben tek basima kalsam dah,i yine ben hakliyim..

Ben sair, ben yazar, ben sekreter, ben tarihci, ben dil bilimcisi ve kisacasi ben her seyim...

Her seyden pratigin imtihaninda binlerce kere siniftan kalsam, yine ben hakliyim..

Benim var olmam, her seyden Kürdistan’dan da daha önemlidir..

Cünkü, ben, ben, ben... her seyim... Inanmasam da böyle olmaliyim..

Beni anlayan cocuklar oldu... Carelerini bakmaya calistik.. Ama agzimiza yüzümüze bulastirdik...

Ama yine de hakliyiz... Comak sokmayi, engel olmayi biz kendimize meslek secmissek dahi yine ve her zaman biz, hakliyiz....

Hakli olmak, parcalamak, dagitmak, komlo kurmak ve sonuc olarak herkesi birbirine düsürmek benim meslegimdir..

Bundan dolayi tüm kapilar üzerime kapaniyor, kimseye yaranamiyorum.. Onun icin simdi geri cekilip, arkadan idare yolluna gidiyorum... Yine yürümüyor.. Neyse ben her zaman hakliyim.. Ama kimse, kimse beni anlamiyor.. Kimse beni anlamiyor..

Yeni Yorum yaz

Bu alanın içeriği gizlenecek, genel görünümde yer almayacaktır.

Düz metin

CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.