Ana içeriğe atla

bayrak, çaput ,saygı

BAYRAK, ÇAPUT, SAYGI

Başka ulusların değerlerini ayaklar altına alıp çinniyenler ulusal değerlere „saygı”dan söz ediyorlar,neymin efendim MIsto kor Yunanlıların bayraklarını bile yerden kaldırtmış! Ama daha düne kadarYunanlıların onbinlercesini kadin çoluk çocuk demeden denize dökmekle övüniyorlardı. bayrak,sancak , flama vb.insan topluluğunun simgesidir.medeni dünyada asıl önemli olan insandır, temsil seçtini renk veya çaput değil! Sayginız o insanlara olmadı! Milyonlarcasinı katlettiniz, yurtlarından ettiniz, hala saygıda kusur etmemekten sözediyorsunuz
Siz bırakin "ulusal değerlere, simgelere" saygısızlığı, temsil ettininiz nice ulusları, halkları ana karnindaki doğmamış bebe’leri bile süngü’lerle katlettiniz. Anadoluda, Mezopotamya topraklarında, Balkanlarda, Kafkaslarda, Arabistan'da nice ulusları, halkları soykırımdan, katliamdan geçirdiniz. kültürel değerlerini, malını, mülkünü,ırzinı, namusunu talan ettiniz. Kalkmış hala "saygı"dan sözediyorsunuz.

Saygıdan söz ederken önce uygarlaşan bir az medeni olun,bu dünyada sizden başka 180 küsür devlet ve her devletin de bayrağı var ama sizin gibi ikide bir bayrağı kapan sokağa fırlamıyorlar.bu konuda teksiniz ancak, sizin gibi barbarlara da bu yakışıyor.bir haftadır türkiye sokakların da it’ler,mit’ler, ve devşirme’lerin zırlamalarından, ulumalarından geçilmiyor. O görüntüleri bütün dünya izledi bir çaput almak için birbirlerini eziyorlardı. bayrağı ve ülkeyi çok sevdikleri için tabiki, değildi! Görgüsüz’lükten , bedavacı’lıktan ve Talancı karekterinizden kaynaklanıyor . daha önce bazı in adamlarınin dağıttığı yardım paketlerini almak için nasıl birbirlerini ezdiklerini de bütün dünya izleminti!yine operasyonlarda kürt evlerine yapılan baskinlarda nasıl talan ettininizi herkes biliyor. ve medeniyet’ten nasibini almamış 21yy yaratıkları olarak tarihteki yerinizi alıyorsunuz.

Bu halinizle kalkmış Avrupa medeniyetine katılmak istiyorsunuz bilmelisinizki Avrupa uygarlığında simgeye değil insan’a saygı var,orada iki miliyon için sokak ortasinda adam öldürülmüyor,iki bilezik için kadinların boğazı’da kesilmiyor,bir telefon için tren’den insanlar da atılmıyor.bal’in içine kiremit tozu,rakinin içine metil alkhol , ılacin içine kireç tozu da katılmiyor, 8 mart’larda Demokrasi ve özgürlük taleb eden kadinlara gaz bombalarıyla saldırılmıyor.çünkü çaput’a değil insana saygı var.

Avrupada çocuklar ‘suç’inledikleri zaman Cumhurbaşkanları,Genelkurmay ve başbakanlar herkesten önce zırvalamıyorlar, insanları tahrik edip sokaklara dökmiyorlar.ülkelerinde yağayan insanlara ‘sözde vatandaş’ta demiyorlar.Çocuk ve Gençlik daireleri ve ılgili kurumlar ‘suçu’ en aza indirmek için projeler gelintirirler.
Orada sizin gibi hırsızlık yapanı öldürelim kurtulalım yasalarını da tartışmiyorlar.
Denilebilirki avrupada kimse bayrağı yere vurmiyor.evet çünkü orada bayraklar renklerini Barış,Kardeşlik ve Eğitlikten alıyor.sizinki gibi soykırım ve katliamlardan değil.

Bir bayrak halkı temsil ediyorsa saygı duyulur,etmiyorsa çaputtır.saygıda duyulmaz.
O Türk bayrağı ki nice halkların soykırımı, katliamindan rengini almıştır. Sonra da tut o halklardan saygı bekle. Saygı özgürce, karışlıklı olur. Devlet terörü, dayatması, tehdidi, hezeyanı ile saygı sağlanmaz. Sen tanır, değer verir, saygı duyarsan, o da sana değer verir, saygı duyar

siwunıc
28-03-05

Yeni Yorum yaz

Bu alanın içeriği gizlenecek, genel görünümde yer almayacaktır.

Düz metin

CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.