Ana içeriğe atla

KATLIMIZ VACIP MIDIR ?

KATLIMIZ VACIP MIDIRI

Evet, katlimiz vaciptir! Çünkü, birilerine göre biz çok büyük suç işlemişiz ve işlemeye devam ediyoruz..

Suçumuz ne?

Suçumuz, yıllardır başta kardeşi olmak üzere üç yurt sever Kürd’ün akıbetini sorup öğrenmek isteyen sayın Kalender şahin’ in dinmeyen çığlığına sesimizi katmamız.

Suçumuz ne?

Suçumuz, son yirmi yıl da, Kuzey Kürdistan’ ? Kürdistan Ulusal Kurtuluş Mücadelesi adına manupüle ederek cehennem yerine dönüştürenlerin Kürd ulusuna hesap vermelerini istememizdir.

Suçumuz ne?

Suçumuz, binlerce kayıp Kürdün mezarını, binlerce Kürde DIyarbekir cehennemini aratmayacak şekilde zülüm ve işkence uygulayanların açığa çıkarılmasını istememizdir.

Suçumuz ne ?

Suçumuz, Kürdistanın bağımsızlığı, Kürd ulusunun özgürlüğü için canlarını feda etmeye çalışan ırzına geçilen, “ kendimleştirme “ adına kadınlık onuru zedelenen kadınlarımızın, aışk olduğu için öldürülen, hamile kaldığı için sularda boğulan gerilla kızlarımızın cellatlarının açığa çıkmasını istememizdir.

Suçumuz ne?

Suçumuz, Kuzey Kürdü’ nü bitirme operasyonunun asıl mimarlarının Türk sömürgeci devleti ise yedekleri de Kemalist “ Kürt “ hareketinin olmasını açığa çıkarılması ve ona karşı mücadele etmemizdir.

Suçumuz ne?

Suçumuz çok! Çok olduğu için Welatparez ve arkasındakiler kellemizi istiyor.

şimdiye kadar uçurulan kellemiz az mı geldi size? Söyleyin.. söyleyin Allah Lillah aşkına!

YIllarca Kürde Dehaq zülmü yapan kim ? O civan gerillaların aşağılanmasını, hiçbir şey olarak adlandırılmasını sağlan biz miydik? Onların kişiliğini parçalayıp, onurunu rencide edip ajanlaşmasını, sömürgeci Türk devletine sığınmasını sağlayan ve sonuçta Kürdü biçme tırpanı olan JıTEM elemanlarına dönüşmesini biz mi sağladıkı

Binlerce korucunun yaratılmasını biz mi sağladıkı Koruculuk sistemini biz mi yarattıkı Kürd yurt severi olan ve yıllarca Türk sömürgeci devletine karşı direnmiş Aşiretleri devletin kucağına biz mi ittikı

Yalan, iftira , karalama daha nereye kadar sürecekı Benden olmayan kötü, benim gibi düşünmeyen hain, bana karşı olanın katli vacip mantığıyla hangi demokrasi savunulacakı

Suçlama yaparken neye göre yapılıyorı Rizgari Forumu ne yapmak istiyor? diye soranların önce kendilerinin ne yaptığını sorgulamaları gerekmiyor mu? Bu forum da Metin ESEN kadar bu forumu eleştiren kaç insan var? Buna rağmen Metin ESEN yazmaya devam ediyor. Peki Aynı Metin ESEN Welatparez forumunu eleştirseydi akıbeti ne olurdu? Yoksa o sizin çok savunduğunuz demokrasiye ters hareket ettiği için yazılarının engellenmesi mi?

Daha bundan birkaç ay önce YIlmaz Uzun mahlasıyla yazan kişinin bize karşı tavrında Welatparez’ in tavrını gördük. Y. Uzun bağımızı laşım çukurlarına sokulmuş bilmem ne olduğumuzu söylediğinde kılınız kıpırdayıp bize yapılan bu hakarete karşı tavır koymadığınız sizin demokrasi anlayışınız mış

Biz her şart altında eleştirimizi yaparken argümanlarıyla, belgeleriyle yaptık, yapıyoruz ve yapacağız bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Arkanızda ki güç Allahına kadar olsa bile bizim onurumuzu yenme gücüne sahip değildir. Kürdün onurunu hiçbir mezalimin gücü yenememiştir.

ınsanlık onuru tarihte ne güçlü orduların zulmün de sıkışmış, ezilmiş, vurulmuş ama yenilmemiştir. Hitler ortada, Stalin Ortada, Saddam Hüseyin ortada ve daha niceleri.. Onlar dünyanın en mükemmel ordularına sahipti geldikleri yerde tarihin çöplüğüne atılmakta, insanlığın vicdanında lanetlenmekten kurtulamadılar ve her gün lanetle anılmaktadırlar..

Sayın Welatparez yönetimi, sizin amacınız ne ? Önce bunu bir tartışalım. Kürdün vicdanında ki yeriniz neresidir? Sorulan sorular var. Ve bu soruları başta Selim Çürükkaya olmak üzere Kalder şahin kaç yıldır soruyor? Bervarto ne kadar zamandır soruyor? Bu sorular karşısında sizin vicdanınız nerede ve nasıldır?

Daha düne kadar Apo’nun Genel Kurmayın denetiminde olduğunu Amazondaki yerli kabileler bile duyarken PWD’ yi oluşturanlar uzayda mı yağıyordu? Niçin bir açıklama yapmıyorları Pandoranın kutusunun açılması sizi rahatsız mı ediyor? Bunun için mi soruyorsunuz “Rizgari Forumu ne yapmak istiyor?” diye. Burada bir katılımcıyı gösterin bir Kürd forumu ve sitesi için “it ürür kervan yürür,” demiştir? Rizgari forumuna “ it “ diyen katılımcınız sizin forumunuzda ve bu katılımcı için hangi demokrasiyi uyguluyorsunuz?

Buyurun hep beraber okuyalım:

\"it ürür, kervan yürür!\"is a reply to message #18291 ] Mon, 14 March 2005 22:01 Degerli Welatparez yönetimi, calisanlari vede keke Sirac; Rizgari sitesi ve gibilerinin ile K. sahin safsatasinin tavri mavri olmamakla birlikte ayni zamanda ilkesiz duruslariyla zaten ciddiye alinacak bir durumlarida yoktur.halk, sizleride, onlarida ve baskalarinida cok iyi taniyor.lütfen azminizi kirmayiniz, mücadelenizi gevsetmeyiniz ve cok degerli zamaninizi bos bogazlililara harcamayiniz..sunu iyi bilinki, \"it ürür ama KERVAN daima yolunda yürüyüp zafere ulasir\".bu noktadan haraketle, ulasacaginiz kervan yolununda sonunda ZAFER görünürken, som agizlilara ise, sadece havlamak düsecektir.saygilar ismi önemli degil
\"Welatparez. forumundan \"

Size yaş çekiliyor, sizi göklere çıkarıyorlar onun için dört köşe olmuş demokrasicilik yapıyorsunuz ve o bir taraftan da bize saldırıların boyutunu, kullanılan dilin sizi zerre kadar rahatsız etmiyor! şimdi da kalkmış “Rizgari Forumu ne yapmak istiyor?” diye tozu dumana katıyor gündemi saptırmaya çalışıyorsunuz.. sizin buna gücünüz yetmez.

Biz bir heykel tıraş olarak o koca dağın bağrını vura vura delip en sert kayasını parçalayacağız bundan kuşkunuz olmasın.

En içten selamlarım ile.

Metin ESEN

Yeni Yorum yaz

Bu alanın içeriği gizlenecek, genel görünümde yer almayacaktır.

Düz metin

CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.