Ana içeriğe atla

KERKUK VALISI DEGIŞMEYECEK

Kerkuk Valisi Abdurahman Mustafa yeni dönemde de Kerkuk valilik görevini sürdürecek, PDK ve YNK da Abdurahman Mustafanin görevine devam etmesinden yanadirlar. Sayin Mesud Barzanî`nin Kerkuk özel temsilcisi Dr. Kemal Kerkukî Haftalik yayinlanan Hawlati gazetesine verdigi bir demeçte, “ne kendilerinin ne de YNK`nin Kerkuk Karde?lik listesinde bir başka ki?inin aday olmasini istediklerini duydum “ dedi.

Dr. Kemal Kerkukî Abdurahman Mustafa`nin tecrübeli ve herkes tarafindan sevilen ve herkesin saygisini kazanan bir kişi oldugunu, bundan dolayi görevine devam etmesi gerektigini de sözlerine ekledi.

YNK Kerkuk Malbend`inden bir kaynak Abdurahman Mustafa`nin görevine devam etmesi konusunda “ Iki taraf Kerkuk valisi Sayin Abdurahman Mustafa`nin görevinde kalmasi meselesinde anlaşabilirlar “ diyerek sözlerine devamla “ Yakinda Politbüro ( YNK ) toplanacak bu konudaki kararini açiklayacak “ şeklinde görü? belirti.

Kerkuk Valisi Sayin Abdurahman Mustafa 1951 yilinda Kerkuk`in Imam Kasim semtinde dünyay geldi. Ilk ve Ortaokul`u Kerkuk`te okudu 1974 yilinda Bagdat`ta hukuk kolejini okulunu bitirdi. 1975 yilina kadar Eylül devrimi ile ilişkili olarak çali?iyordu. Kerkuk`e döndükten sonra Kerkuk valisi olana kadar bu şehirde Avukatlik yapiyordu.

Kaynak: Hawlati

Yeni Yorum yaz

Bu alanın içeriği gizlenecek, genel görünümde yer almayacaktır.

Düz metin

CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.