Ana içeriğe atla

BAY KABAKLl ÜÇÜNCÜ KEZ KABAK TADI VERDINIZ:

Bay KABAKLI;

Bu sabah güzelim insanlık kokan odamda, kin ve nefret kokan TERCUMAN'DEKI yazınızla üçüncü kez kabak tadı verdınız.

Daha önceleride böylesine bilimden nasibini almayan, cehalet kokan bir yazınızdaki yanıtımda demiş timki
'' Her nedense; bu KABAKLı ailesinin Kürtlerle ilgli ne alıp, vereceği olduğunu anlamış değilim''

Çünkü, büyük KABAKLI'DE 1970'lerde KÜRTLERLE ilgli sizin gibi bir yazısı TERCUMAN'DA yayınlamış tı.

O, dönemde benimde içinde bulunduğum bir grup Üniversite gençliği Sayın,KABAKLI, KABAK tadı verdiniz diye yanıtlamış tık.ş imdi, o günden beri benim tek düş ündüğüm hani derlerya benim babamı öldüren bari yiğit olsa! Işte işin ilginç yanı bu ya! Kürt asıllı olduğunuz halde kendinizi Türk milliyetçilerine ibra etmenızdır.

Ama gerçek Türk asıllı olanların Türk Milliyetçiliğini yapmalarına ihtiyacları yoktur.Çünkü, inaniyorumki,Türk asıllı insanların Milliyetçilik yapmak için kompleksleri yoktur.Bu ülkenın başına ne gelmiş ise,devşirmelerden gelmiştir.Bu günkü, küfürname yazınız sizin ne denli edepli ve terbiyeli olduğunuzun göstergesıdır.Ben kişi olarak düşman bildiğim kişilere bile hakareti cehalet sayarım.küfür aciz insanların işidir.

Bay KABAKLI; merak etmeyin sizin gibilerin tahrik ve küfürlerın sonucunda KÜRDISTAN kurulacaktır.

Dün ve bu gün küfür ettiğiniz Kürt Liderleri izin alarak görüşme talebinde bulunacaksınız.Kürdistan kurulursa Uygar dünyada olduğu gibi devlet, devlet liğini yapacak ve Kürt liderlerini uygun kurallarla kabul edecekler.

Sayın,TALABANI;Cumhurbaşkanı olursa devletler arası görüşmeler ayni kurallar içinde yapılacaktır.

Sayın BERZANI'DE Özerk bölgenin başkanı olursa, kuşkun olmasın yine devlet,devletliğini yapacak ve uygar kurallara göre uygun bir şekilde ağırlayacaktır.

O, zaman size ne oluyorı bu denli kininiz nefretiniz neye?

Eğer gerçekten Türk milliyetçiliğine soyunuyorsanız, aha! Irak orada Kürtler de orada ne yapmak istiyorsanız çıkınız ortaya yapınız.

Eğer TÜRKMENLERIN gerçek dostu iseniz şimdiye kadar kan emici SADDAM insanlara soy kırım yaparken sen ve senin gibiler nerdeydınız?

Öyle boşuna ahkam kesmek ve Türk Milliyetçiliğini KREDI KARTI olarak kullanmak kimse yutmaz.Ayrıca hele bir Irak'a gidiniz,Türkmen kardeşlerimiz kimlerden şikayetçi? Oradaki masum ve mazlum Türkmenleride kendinize alet ettiniz.Bu ayiptir,günahtır.

Bu sabahta bu kadar.Allah senin gibileri doğru yola getirmesini temenni ederim.

Çünkü,IRKÇILIK BIR RUH HASTALIĞIDIR: SENIN VE SENIN GIBILERın YAPTIKLARI NE KÜRDE NE TÜRKE FAYDASI VAR

SERVET KABAKLININ YAZISI TERCÜMAN GAZETESI

Çapulcu, başıbozuk, eşkıya ve casus!..

SERVET KABAKLI -----------------------------------------------------------------------------

YILLARDIR yazıyoruz. Milletimiz arif, anlıyor ve biliyor. Ancak, şu çokbilmiş yarı aydınlara; Gelişen olaylara "Vahşî Batı"nın gözlerine taktığı at gözlüğü ile bakan "enteller"e, "bilimsel kıvırtma uzmanları"na, anlatabilmek ne mümkün?..

Irak'ın kuzeyinde, Türkmen kardeşlerimize kan kusturan, Kerkük'te, Tuzhurmatu'da, Altınköprü'de, Tel Afer'de, Musul'da tapu ve nüfus dairelerini basan, evrakları yakan, sokak sokak, ev ev yaşmalayan çapulcuların, ne başıbozuklar, ne zavallı eşkıyalar olduklarını biliyoruz. Lâkin milletin sırtına kene gibi yapışan embesiller, yine dikkatleri cambaza çekmeye çalışıyorlar.

Işgalin hemen ardından ABD'li efendilerinin ve stratejik ortakları ıngiltere ve Israil'den aldıkları "yaşlı-yallı" şımartılmalar üzerine, Türk Bayrağı'nı yakan ve oralardan, düne kadar çanaklarına ekmek atan Türkiye'ye hırlayan çapulcuları anlatmaktan dilimizde tüy bitti. Gelin görün ki; "Türkiyeli Medya"nın "tapınak şövalyeleri" de aynı çanaklardan yalandıkları için, kimi cambazlık, kimi hırsızlık, kimi de tacizcilik yapıyor.

Son günlerde "Türkiyeli Medya", Türkiye'ye karşı zaman zaman "iyi çapulcu-kötü çapulcu" rollerini değişerek oynayan bu "sirk patililerden" birini yine manşetlere taşımaya başladı...

Irak'ı işgal eden ABD ve stratejik ortaklarına sundukları "avlanma servis elemanlığındaki" başarılarından dolayı yaşlı kemikle ödüllendirilenlerden Talabani'yi bilmeyeniniz yoktur. Hani "Türkiye, Kerkük hassasiyetinde Israr ederlerse, Kürtler'in Diyarbakır ve Van, Araplar'ın da Hatay'la ilgili konuşma hakları doğar" meailinde, "tehdidle karışık hırlayan ve diş gösteren" Talabani... Son ödül olarak işgalciler tarafından gösterilen geçici "Irak Devlet Başkanlığı" hedefine, "köpekleme" atlayış yaparak varmaya çalışıyor.

Talabani, kendisini "ininde" ziyarete giden Türk Dışişleri heyetini kuş sütü eksik, (acaba aslan sütü tamam mıymış?..) sofralarda ağırlarken, diyesiymiş ki; "Iraklı şiîler'in Iran'ı varsa, bizim de Türkiye'miz var. Söyleyin, Türkiye'den başka kimimiz var?.."

Ilk Barkey söyledi...

GERÇI benim aziz dostum Aydın Candabakoğlu bir yazısında tamamen iyi niyetli ve mantıklı bir gerekçeyle, "çapulcu çete reisi" Talabani'nin, geçici Irak Devlet Başkanı olmasının, "Irak'ın toprak bütünlüğü tezini kuvvetlendirmek ve hayata geçirmek bakımından" Türkiye tarafından da desteklenmesi gerektiğini savundu. Candabakoğlu dostumun, kendi mantık ve iyi niyet dairesi dışında kaldığı için hesaplayamadığı bir şey vardı...

Eşkıyada, çapulcuda, her gün bir başka çanaktan kemik sıyıran yal ehlinde, mantık, iyi niyet ve hakkaniyet aramak mümkün değildi...

Nitekim Talabani'nin Irak Devlet Başkanlığı'na aday olmak için gösterdiği cesaretin(!) sebebi de derhal ortaya çıktı... Henri Barkey denilen adamı hatırladınız değil mi?..

Hani Dışişleri Bakanı "Bay Gül"ün Washington'da kapalı kapılar arkasında, otel odalarında program dışı gizli görüşmeler yaptığı Henri Barkey... ABD mahkemelerinde; PKK'nın "terörist örgütler listesinden" çıkarılması için, "bilir kişilik görevini ifâ eden" bir ara ABD Dışişleri Bakanlığı'nda sözleşmeli olarak çalışan, eşi halen CIA'da görevli olan ilim adamı kılıklı "filim adamı" Henri Barkey...

Işte bu Henri Barkey, Talabani "Irak Devlet Başkanlığı hakkımdır" diye fırlayınca münasip bir yerden, "Türkiyeli Medya"nın "Si en en"inde, Belçikalı Memoli'nin manıetine okyanus ötesinden arz-ı endam etti...

"Talabani'nin Irak Devlet Başkanı olması Türkiye açısından çok iyi olur. Kürtler'in Bağımsız Devlet kurmasını en az 10 yıl geciktirir. Kürtler federatif yapı içinde Irak'ın toprak bütünlüğüne saygı gösterirler. Kerkük içinde bir orta yol bulunabilir."

Bu okyanus ötesi ilham üzerine "Türkiyeli Medya"nın borazanları Talabani makamında "zırlamaya" başladılar derhal...

Sevsinler... Çapulcu Aşiret Reisi Talabani'nin, anayasanın hazırlanacağı kısa zaman diliminde de olsa, Irak Devlet Başkanlığı görevini kapması, Irak'ın kuzeyini Türkiye, Iran ve Suriye'yi de tehdîde yeltenecek şekilde, Irak'tan tamamen koparma operasyonunu hızlandırmaktan başka bir işe yaramayacaktır.

Işte New York Times'da çıkan habere göre, Mesut Barzani adlı "soydan" çapulcubaşı, adına "Peşmerge" (şanlı savaşçı) denilen çapulcu birliklerinin dağıtılmaması için yeni Irak anayasasına madde koydurmaya çalışacağını yazıyor. Gazetenin haberine göre bir çapulcu birliğinin komutanın odasına asılan "Büyük Kürdistan Haritası"na Türkiye, Iran ve Suriye toprakları da katılmış bulunuyor.

Casus Barzaniler...

IŞTE "malumu ilam eden" taze bir haber... Yoruma da gerek yok...

"Tarih Araştırmacısı Cezmi Yurtsever, Barzaniler'in Osmanlı Dönemi'nden bugüne kadar lgiliz casusu olarak çalıştıklarını belgeledi.

Cezmi Yurtsever, Osmanlı Arşivleri'nden elde ettiği bilgilere dayanarak yaptığı açıklamada, Barzani Aşireti'nin geçmişte eşkıyalık yaptıkları için 'Başıbozuk' olarak adlandırıldıklarını; 2'inci Abdülhamid Han'ın, Musul-Kerkük'teki petrol yataklarından faydalanmaya çalışan yabancıları uzaklaştırmaya çalışması üzerine, maaş karşılığı lgilizler menfaatine bölgede isyanlar çıkardıklarını söyledi.

Osmanlı Arşiv Daire Başkanlığı tarafından Musul-Kerkük yöresiyle ilgili seçilerek 1993 yılında yayınlanan 96 adet belgede, bölgenin Türk yönetiminden nasıl koparıldığı hakkında geniş bilgiler bulunduğuna işaret eden Yurtsever; 'Osmanlı arşivindeki çok sayıda belgede, Barzani Aşireti'nin petrol yataklarını devletleştiren 2'inci Abdülhamit Han yönetimine karşı aşiret isyanlarını yönettikleri ve para karşılığı casusluk yaptıkları açık açık ortaya konuluyor' dedi."

----- Original Message -----
To: [email protected]
Sent: Monday, February 28, 2005 10:14 AM

Yeni Yorum yaz

Bu alanın içeriği gizlenecek, genel görünümde yer almayacaktır.

Düz metin

CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.