Direkt zum Inhalt

TC VATANDASLIGINI KABUL ETMEK,TURKLERIN BUTUN BIR JENOSID VE KIRLI TARIHINE ORTAK OLMAKTIR.!

TC VATANDASLIGINI KABUL ETMEK,TURKLERIN BUTUN BIR JENOSID VE KIRLI TARIHINE ORTAK OLMAKTIR.

Turklerin dogasinda insan,insanlik sevgisi yoktur. Bariş gibi insani kavramlara yabanci olmalari turklerin karekteridir. firsatlari kollayan,Insan olgusunu en cirkin bir bicimde kullanan ve kendisine ters duşuldugunde bir komplo ile ortadan kaldiran, arkadan vuran kirli bir tarihe sahiptirler. Kalles bir millettir. Turklerin devrimci veya iyi insanlari varsa biz kurtlere yapacaklari en buyuk iylik; Iskal ordularini, somurgeci valilerini topragimizdan ulkemizden cektirmek icin ugrasmalari yeterlidir bizim icin. Kirli, kanli ellerini yakamizda ceksinler artik.
Eger gercekten Insanlik humanizmasindan, demokrasiden bir parca nasiplerini almislarsa,SOVENIST degillerse, komunist devrimci, demokrat vb.fikirleri cidden savunyorlarsa, Turk iskalciligi kirilana kadar sloganlari ve Gazetelerin logolari su olmalidir; SOMURGECI TURK DEVLETI ISKALCI TURK ORDUSU KURDISTAN'DAN DEF OL. Demelidirler.

O zaman Kurdistan'li devrimci ve halkin tezahurune laik olacaksiniz. Bu slogan zamanla durusunu siyasetini orgutlenmesini ve halklarimiz icin guveni
yaratacaktir.Gerisi bos bir ciroktir.
Turkler iskal sonucu gasp ettikleri topraklarin, kirdiklari halklarin her yildonumlerini halen birer zafer kazanma yildonumleri olarak kutlamaktadirlar. "iste canakkale zaferini soyle kazandik. Ege'de Yunanlari boyle denize doktuk, Ermenilerin derilerini soyle yuzduk, soyle kovduk." gibi insan katliamlarini birer zafer olarak degerlendirip butun halkida kendisi gibi fasistlestirmistir. Bu zebanilerin insanlastirilmalari icin butun bu kirimlardan dolayi oncelikle uluslararasi bir mahkemeyle yargilanmalari gerekmektedir.

Orta dogunun en eski halklari olarak buyuk medenyetler kurmus tarihiten felsefeye, sosyolojiden antropolojiye kadar cok buyuk bilimsel eserler insanliga kazandiran ve mitolojik efsanelerden mimari eserlere kadar butun insanliga harikulade armaganlar kazandiranlarin katilleri 1300 lerden orta doguya yayilan mogul suruleri butun herseyi yakip yikmakla unlu degiller mi?

Hangi soysuz butun bu olanlari gormezlikten gelerek TC ile ortak yasanacagini soyleme curretini gosterebilyor? Kurtlerin bas katillerini Kurtlere iyi gostermeye calisanlar, Kurt kitlelerin lincine ugrayacagi gunlerde mutlaka gelecektir. Korkudan veya Millet vekili olma yada turklere yalakalik, yaranma adi altinda koskoca bir katliamlar tarihi olan kurd'un tarihini, ve son 20 yilda kiran kirana yasanan ozgurluk mucadelesi ve Kurt milletine son derece pahaliya mal olan ancak buyuk tecrube ve ulusal birikime de tekabul eden bu degerleri boyle ucuz pazarlayanlar bu halk tarafindan af edilmeyeceklerdir..

Kurtlerin turklere karsi butun insani girisimleri, ortak yasama ozlemleri, baris istemleri kanla bastirilmistir. Turkler tarihleri boyunca asla Kurtleri kardes ve birlikte yasanmasi gereken bir Ulus, olarak gormediler ve ve hic bir zamanda gormeyecekler. Butun haksiz (Kore, Kibris,vb.) savaslarindan kurtleri en on saflarda dovusturerek kullandilar. Kirli, kanli bayraklarini iskal ettikleri topraklarda kurd askerlerin elleriyle diktirdiler, nobetlerini hep kurt Mehmetlere tuturdular. Isleri bitince ,mechule gonderdikleride kurt mehmetlerdi.!

Kurdista'nin bes parcasinda ve dunyanin her yerinde Milyonlarca Kurd ve dostlari Ulusal direnis bayramini; Newroz'u Gorkemli kutladi.
Panige kapilan Turk somurgeciligi yeni bir provakasiyonla Jenosidin sembolu olan pis bayragini bir kez daha gundeme tasirdi. Kurtler 80 yil boyunca Turklerin bayragini tasidi, evlerine asti. Ama: ayni bayragin altinda en vahsi iskencelerden gecirildi ve katl- edildi. Turklerin bayragi turkler gibi problemdir. Dikkat edin Turk bayraginin oldugu yerlerde huzursuzluk hakimdir. Bu bayrak degismelidir.

Turk bayragina hic bir kurd saygi gostererek kendi Ulusal bayragina saygisizlik edemez. Cunku: Turk bayragi iskalin, katliamin, ve zulmun semboludur. Turk bayraginin dikildigi topraklarimizda bizim baryragimiz imha edilmistir. Turkleri sembolize eden yerlerde Kurd'un Ulusal sembolleri yok edilmistir. Artik her Kurd butun halklarin sempatiyle baktigi kendi Ulusal bayragiyla Uluslararasi arenada saf tutmali ve ulusal bayramlarini kutlamalidir. Ulusal Degerlerimize saygi gostermeyen bu haydutlar ne hakla kurdlerden saygi bekliyorlar.?

Simdi artik eskisi gibi kurd mehmetler yok, Artik turk general ve subaylari ellerini arkalarina alarak dolasyorlar. Anlayacaginiz isleri gitikce zorlasmaktadir. Kurt Ulusal efsanesiyle butunlesen Kawalar, Mazlumlar,Zekiye'ler,Zilanlar, Agitler, Ferhatlar Botanlar vardir artik. Kurdun sadece ismi degil kara talihide degismektedir.Turkler ozurlu zekalariyla algilayamadiklari Kurdun yukselen bagimsizlik istemi, doruga cikan Ulusal Birlesik ofke ve sevdasidir.!

Erzurum, Sivas, Diyarbakir ozcesi butun bir Kurdistan cografyasini iskal eden butun yer alti ve yer ustu zengin kaynaklarini somuren Ankara gibi turk metropollerine tasiran bu halki her turlu insani yasamdan yoksun birakan, dilini kimligini, kulturunu, renklerini Ulusal benligini Kurtluk adina ne varsa yasaklayan en ufak istemlerini kanla bogan, insanlarina bok yediren bu hilkatgaribeleriyle nasil birarada yasayacagiz.? Bizi turklerle kardes gostermeye calisan; Rantcilara, Ihalecilere, kurd simsarlarina, kirli bir kariyer, veya milletvikilikten baska bir sey dusunmyen mahlukatlara bakmayin siz.

Peki biz Kurtlerin turklere ne gibi bir zarari oldu? Turk fasistinden, komunistine, demokratindan liberalina kadar ellerini varsa vicdanlarina koyarak bir cevap versinler.? Biz kurtler turklere ne yaptik? Cankiri, Yozgat, Ankarayimi iskal ettik? Turklerin derme catma dillerini, hirsizlik uzerine sekillenmis olan kulturlerinimi yasakladik? Kadinlarin, kizlarinin irzinami gectik evlerini koylerinimi yerle bir ettik.? Milyonlarca turku Hakari,Erzurum Diyarbakira'mi surgun ettik? Turklere bok'mu yedirdik? Soylermisiniz kahraman turkler! size ne yaptik.?

Tarihimizd bir cok defa ve her turlu pisliklerinize ragmen, sizi insan yerine koyarak dostluk elimizi uzatik olmadi. Siz, turklerin onderleri, biz kurtlerin katilleri olan Ataturk, Inunu, Demirel, Ecevit,vb. bizim icin katliam olan butun parti ve cunta liderlerlerinizin fotograflarini evimize astik olmadi. O cirkef bayraginizi evlerimize astik olmadi. Kisacasi siz aptal turklere benzememiz icin her turlu yolu denediniz olmadi. Peki denemediginiz baska ne kaldi? Ilk okulda bile "turk ogun calis,bir turk dunyaya bedeldir." Ve bes yil boyunca Ayse okula gel. Ali topu tut benzeri dedelerinizin aptal egitim sistemindende sizi yalniz birakmadik daha ne istiyorsunuz bizden? Sizin bes yilda bir topu tutamamanizin suclusu bizmiyiz.?

Gecenlerde turk genel kurmayin denetiminde ve kurmay gezetecilerin yazilariyla donatilan pkk gercegi adi altinda acilmis bir siteye bakmistim. Tek kelimeyle urprdim!. O sitede turkler tarafindan katl edilen kurd koylulerin, yakilan koy ve evlerin bir kisminin manzaralari mevcuttu. Turk iskalcileri yaptiklari butun bu katliamlarinda kurdler,PKK tarafindan yapildigini ve sicili bozuk genel kurmayin kalemsorleri olan Fikret Bila, Emin Colasan, vb. yazarlariyla destekliyorlardi.

Abdullah OCALAN'in Kenya operasiyonuyla cekilen bandajli resimleriyle birlikte birde 7-8 aylik bir bebegin resmi mevcuttu bu sitede. Bebegin resminin yaninda su ibareler yaziliydi: "bebek sen rahat uyu katil elimizdedir" diyerek Ocalan sahsinda butun tuklerin kurde bakisini resimlemisti. kurdlere kinlerini salya misali akityorlardi. Gene ayni sahifenin alt bolumunde, turklerin bir yuruyusunden bir kesitini bir insan govdesiyle resimlerstirerek bir insan bacagi, ayagina donusturmuslerdi. Ve Abdullah Ocalan'in kafasini bu ayagin altina bastirarak alip, boynun her tarafindan ve agzindan kan fiskirtarak kafasini ezerek resimlestirmislerdi.! Iste bu resim Turklerin Kurdlere gercek bakisidir. Bu resim sadece butun dunya tarafindan kabul goren barbar turklerin karekterini yansitmiyordu ayni zamanda 21.yy. girste turklugun iflasini tarihin cop sepetine yuvarlanacagininda hircinligi acizligidir.

Biz Kurtler Mazlum bir milletiz.Tarihimiz isyanlar tarihi degildir. Arap, Fars ve Turk iskalciligin katilamlarina karsi kendimizi zorunlu koruma ve barbarliklarindan kurtulma tarihidir. Kurdistan'i somurgelestiren Arap, Fars devletlerin imha ve inkari Turklerinki kadar planli bir imha, iskence ve inkar degildir. Ozellikle TC. Sadece Kurtler, Ermeniler icin degil; Asuri, Keldani, Rum,Cerkez, vb. icin bir yikimdir. Mogul surusuTurk etnisitesinde olmayanlar icin; Iskaldir somurgeciliktir, soykirimdir, imhadir, zulumdur, korkudur, goz yasi ve irindir ve kisacasi kendi renginden ve dininden olmayanlar icin her gun nerede vurulacagim tedirginligi ve hergece bir kabustur bilenler icin.!

Butun Kurt Ulusunun savunma kalesinden uygarlik kalesine donusecek olan, Guney Kurdistan'da bir avuc turkmenin herturlu hakkinin olmasi Kurdun asaletini, yuceligini kendine guvenini yansityor. Kuzey Kurdistanin, 25 Milyonluk kurd, Kurdistan'li nufusun Ulusal kimliginin siz turkler tarafindan gasp edilmesi yasaklanmasi sizinde sevyenizi karekterinizi capinizi gostermektedir. Artik bu vahsiliginizle hic bir ulke, halk sizi kabul etmez ve daha fazla tahamulde edemez.

Simdilik: dunyaya acilmis Kurdun onemli bir ulusal nefes borusu olan Guney Kurdistan parcamiz, Kurdun tarihsel sosyolojik ruhi sekillenisin birlesik felsefesini olusturmaktadir. Bu harikulade mevzi Kurdistan'in diger parcalarindada Kurdistanin kurtulus ayak seslerini yaklastirmakta ve somurgeci kabus gunleri yerini guzel ruyalara birakacaktir.
[email protected]

Neuen Kommentar schreiben

Der Inhalt dieses Feldes wird nicht öffentlich zugänglich angezeigt.
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.