Ana içeriğe atla

Pesmerge Bakani, Hamid Efendi 5.ci evliligini yapiyor....

4 esten sonra, Kürdistan Hükümetinin( Hewlêr idaresi) Pesmerge Bakani Hamid Efendi 5.ci es getirmeye hazirlaniyor.

Hamid Efendi, Kürdistan Hükümetinin Hewlêr idaresinin Pesmerge Bakanidir.. Daha önce 4 esi vardi.. Simdi ise 26 yasindaki Awat Marufla 5.ci evliligini yapmak istiyor.

Awat Maruf, Hewler Egitim Kolejinde Ingiliz dil ve edebiyati bölümünde mezun oldu ve aktüel olarak Soran kazasinda ögretmenlik yapiyor.

Awat Maruf, Hawlatî Gazetesine yaptigi aciklamada: „ Bakanla yasamini birlestirme olayindan dolayi cok memnun oldugunu ve istedigi seylerin Hamid efendi de mevcut oldugunu düsündügünü“ söyledi.

Son dönemlerde yayilan söylentilere göre Hamid Efendi var olan 4 eski esinden birinden ayrilmak zorunda oldugunu, cünkü seriat 4 ten fazla ese izin vermiyor meselesine iliskin olarak Awat „Evet biliyorum.. Ama bir esinden ayrilmasi sorununda ben bir sey söyleyemem.. Bu onun kendi özel sorunudur“ dedi.

Yine Bakanin eslerinden birinden ayrilmasi hususunda Awat Hawlatî’ye: „Ben baskalarina haksizlik etmek icin Bakanla evlenmiyorum.. Hepsine saygi gösteriyorum.. Bu kaderdir böyle karar vermis, ben degil“.....

Hawlatî Gazetesinden alinmistir

Not: Ayrica Medya Gazetesi Hamid Efendi ile yaptigi bir görsmede kendiside bu gercekligi kabul ediyor.. Ayrica kendisini hukuki ve dinsel bazdan savunmak icin 10‘larca kadinla evlenen Körfez ülkelerinin erkeklerini örnek veriyor.

Yeni Yorum yaz

Bu alanın içeriği gizlenecek, genel görünümde yer almayacaktır.

Düz metin

CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.