Ana içeriğe atla

Hewlêr`de Intihar Saldirisi

Bu sabah saat 07 : 30 siralarinda Kerkuk yolu üzerindeki Trafik polislarinin egitim karargahinde teröristler tarafindan bir intihar saldirisi yapildi. Edinilen bilgilere göre, sabah egitim icin Kerkuk anayolu üzerindeki polis egitim karargahina polis elbiseli ve kirmizi toyota ile gelen teröristler, arabayi egitimde bulunan polislerin icine sürerek patlatilar.

Yapilan intihar saldirisindan sonra ilk yapilan belirlemelere göre 10 civarinda polis sehid düserken 100 civarinda polisinde yaralandigi belirlendi. Hewlêr Kerkuk anayolu üzerindeki polis egitim karargahinda teröristlerin yaptigi intihar saldirisinda yaralanan polisler, Hewlêr`deki cesitli hastahanelere kaldirildilar.

Yarali bir polisin verdigi ifadeye göre, kirmizi toyota icersinde polis elbisesi ile gelen teröristler, nöbetcilerin terörist olduklarini fark etmesi ile arabayi durdurmak icin yogun silah atesine tutular, teöristler tam amacina ulasmadan araba yari yolda durduruldu. Yarali polisin verdigi bilgiye göre eger teröristler amaclarina ulasmis olsaydilar ölü ve yararlilarin sayilarinin dahada cogalabilecegini söyledi.

Yeni Yorum yaz

Bu alanın içeriği gizlenecek, genel görünümde yer almayacaktır.

Düz metin

CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.