Ana içeriğe atla

„KIRMIZI HATLAR“ MI DEDINIZ?

Eyyup

Mafia terör örgütünün yetkili ve yetkisiz unsurlari her agzini actiklarinda akla gelen ve gelmeyen her konuda ilgili ilgisiz „kirmizi hatlar“ cekerler. Bu herifci ogullari sagcisi ve solcusuyla „kirmizi hatlar“la kafayi bozmuslar.

Mafia terör örgütünün elebasisi Recep Talip Erdogan, 11 Nisan 2005 Norvec Oslo Askeri Müzesinde yandaslarıyla yaptigi bir toplantida özel harekatci toplumun „kirmizi hatlar“ini bir kez daha cizmis.

“Bizim üç tane kırmızı hattımız var. Biz etnik milliyetçilik, bölgesel milliyetçilik ve dine dayalı milliyetçilik yapmayacağız. Ülkenin her yerinde birbirimizle et ve tırnak gibi kaynaşacağız. Ama ülkemizi bölmeye, parçalamaya çalışan unsurlar var. Kusura bakmayın Batı, bazı unsurlarıyla bunu yapma gayreti içerisinde. Eğer AB\'yi buna kurban etmeye kalkarsanız bizim böyle bir derdimiz yok. Benim ülkemi kimsenin bölme gayreti içine girmesine müsaade etmeyiz.”

Mafia terör örgütünün elebasisi bunlari söylerken, acaba „etnik milliyetcilik“ yaptiginin farkinda mi? Degilse peki „etnik milliyetcilik“ nedir? Insanlarin gözünün icine baka baka yalan söylemeyi bu insanlar nasil beceriyor? Insan hayret ediyor. Bunlar ne bicim insanları Yüzleri hic mi kizar miyor? Insan bu kadar mi yüzsüz olur? Demek ki olunuyormus.

„Kirmizi hatlar“la kendi cikarlarini merkeze koyarlar. Baskalarinin cikarlarinida yok sayarlar. Herkesi kendi cikarlarina hizmet etmek zorunda olduklarini kendilerine bir hak bilirler. Uyulmamayi savas nedeni sayarlar.

Savasla yatar savasla uyanirlar. Komsularini isirirlar. Tedavisi imkansiz parayonak kuduzlar. Irsidir, asena enikleridirler.

Anladiklari tek dil sopa dilidir. Hirlarlar, havlarlar, ama dis geciremedikleri karsisinda kuyruk salarlar.

Kendinden olmayani düsman ilan ederler. Tehdit ederler. Karsilik görüncede takla atarlar. Söylediklerine sahiplenmezler. Yanlis anlasildiklarini söylerler. Insanlarin gözüne baka baka yalan söylerler. Gün olur devran olur bunu dünya alem karsisinda itiraf ederler. Propaganda amacli oldugunu söylerler. Tiyatrolar ve daha ne numaralar. Yüzleride kizarmaz.

Türklükle grur duyarlar. Ne mutluyum Türk´üm, bir Türk dünyaya bedeldir derler. Alevere dalevereyle, kan ve zorla cizdikleri mafia terör örgütünün sinirlari icindeki herkesi Türk ilan ederler. Kabullenleri asimile ederek devsirirler. Kabullenmeyenleri asip keserler.

Birde üstüne üstlük sunu demezler mi? „Biz etnik milliyetçilik, bölgesel milliyetçilik ve dine dayalı milliyetçilik yapmayacağız.“ Peki yaptiginiz nedir? Dogru ya yaptiklariniz milliyetcilik sinirlarinida asmistir. Irkcilikta demir atmissiniz.

Irkcilik toplumsal harciniz olmus. Onsuz yapamiyorsunuz. Sagda solda calip cirpip baskalastirdiklarinizi ancak bu irkcilik ileti ile „harmanlanma“yi basariyorsunuz. Derin solcularinizda öyle demiyorlar mi? Hatta buna „sevgi, saygi, hosgörü ve kardeslik“ atfetmiyorlar mu?

Tipki sizin gibi „Kimse ülkemizi bölemez, bölmek isteyenler, sadece emperyalistlerdir“ deyip Kürt milletini emperyalist ilan etmiyorlar mu?

Ne kadar da birbirinize benziyorsunuz. „Etle tirnak“ hikayenizden tutun „ülkemizi böldürtmeyiz, müsaade etmeyiz“, „emperyalist kiskirtma sonucu dogan Kürt etnik milliyetciligi“ne varan nakaratiniza kadar bu kadar aynilasma niyin nesi acaba?

Maocusundan, Castrocusundan, sosyal-demokratindan ümetci ve fasistine kadar hepinizin ayni kulvarda bulusmaniz bir tesadüf mü acaba? Bu da sakin irsi olmasin?

11 Nisan 2005

Yeni Yorum yaz

Bu alanın içeriği gizlenecek, genel görünümde yer almayacaktır.

Düz metin

CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.