Skip to main content
Submitted by Anonymous (not verified) on 3 July 2008

Efendim Kürt haini Abdullah Öcalan'in avukatlari kendisiyle tekrar görü$mü$. Yakinda tekrar kamuoyunda Abdullah öcalan'in a$agilik dü$üncelerini okuyacagiz. Abdullah Öcalan'in ihanetine tanik olacagiz. Yine önce saglik sorunlarindan ba$layacak, ardindan Mustafa kemali Kürtlere sevdirmeye cali$acak, sonra SOL alternatiften, cati partisinden söz edecek, numaradan onu bunu ele$tirecek. Türk solunu ele$tirecek ama yinede onlara umut baglayacak. Karl Marxin hatalarini düzeltmi$mi$, Yahudiler her$eyden sucluymu$, felan filan.

Alcakca "Kürtlere ayrılık dayatılsa bile Kürtler bir arada yaşayacaktır" gibi sözler söyleyecek, tam bir i$birlikci hain gibi, "Kürt özgürlük hareketi aynı zamanda Türk özgürlük hareketidir. Bu birlikteliği başaramazsak, sorun Irak gibi, Filistin-İsrail, Çeçenistan gibi olur." diyecek, Kürtlerin dü$man Türklerden ayri$masini yasaklayacak. Namussuz, $erefsiz alcak.

Abdullah öcalan tarihimizin en büyük vatan hainidir, en büyük i$birlikcisidir.

نەناسراو (not verified)

Thu, 2008-07-03 12:04

Kürt özgürlük hareketi ayni zamanda Türk özgürlük hareketi degildir. Bunu söyleyen, böyle dü$ünen ya cok cahil, aptaldir, bilincsizdir, ya da cok kötü niyetli bir vatan hainidir, satilik bir i$birlikcidir. Abdullah Öcalan bunu söyledigine göre, ve cahil olmadigina göre, kötü niyetli bir vatan hainidir. Kimsenin Kürt özgürlük hareketini Türk özgürlük hareketinin kuyruguna baglamaya hakki yoktur. Kimsenin Kürtleri karl marx ile me$gul etmeye, Kürtleri Yahudilere ve tüm dünya devletlerine dü$man etmeye hakki yoktur. Kimsenin Kürtlerin Türklerden ayri$masini engellemeye hakki yoktur. Vesaire, vesaire...

Add new comment

Plain text

CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.