Skip to main content
Submitted by Anonymous (not verified) on 24 June 2008

Abdullah Öcalan mevcut durumunda, konu$tuklariyla, cezaevinden örgütü yönlendirerek Türk devletine hizmet ediyor, Kürt partisine, Kürt halkina ve Kürt davasina zarar veriyor.

Abdullah Öcalan artik susmalidir, devreden cikmalidir. Daha fazla siyasete ve sava$ i$lerine bula$mamalidir. Susmalidir, cekmelidir elini milletimizin davasindan.

Abdullah Öcalan, daha fazla cezaevinden örgütü yönlendirmesinin ahlaksizlik olacagini ve bu yüzden oradan örgütü yönlendiremeyecegini kendisi söylemi$tir, ama sonradan yine örgütü yönlendirerek ahlaksizlik yapmaya devam etmi$tir.

Abdullah Öcalan ahlaksizliga son vermelidir.

Di$ardaki sözde komutanlar da artik adam olmali, bu büyük namussuzluga ve $erefsizlige son vermeli, Abdullah Öcalanin sirtindan gecinmeye son vermeli, Apoya dayanarak ürettikleri sacma politikalara son vermeli, ve ba$arisiz cizgilerini gözden gecirmelidirler.

Aksi takdirde bu i$ler böyle yürümez.

Anonymous (not verified)

Tue, 2008-06-24 22:04

A Öcalan esir ve bicare durumda. Cok dogal olarak Kürtler icin ancak esaret ve caresizlikten baska bir siyaset üretemez. Adam ne idiyse ne degilse simdilik bir tarafa birakilsin. Ve hemen A öcalan devre disi kilinsin. Kürt evlatlarinin cani patlican ve kani da su gibi ucuz degildir. Eger A Öcalan böyle körükörüne takip edilirse, bu durumdan da daha beter durumlara düseriz. Gerci bu durumdan daha beter durum yoktur ama ne demisler: zararin neresinden dönülürse KARDIR!!! Uyusuk, passif, kandirmaci, hantal. statükocu, gerici, abdocu, isbirlikci ve lanetli yeni PKK siyasetini artik arkanizda birakin! PKK herzaman kendini yeniler siarindan hareketle, dogru, temiz, kahraman, kürde yakisir, bagimsizlikci, özgürlükcü, insani ve kürdistani bir yeni bir PKK siyasetine ve pratigine yepdogru yeni bir sayfa acalim! Incinen kutsal sehitlerimizin ruhu ancak o zaman biraz huzur bulur. Türkiyelilik köleligine dogru kosturululan halkimiz ancak o zaman özgür olabilir. 24-6-2008 Eliyê Remî

Add new comment

Plain text

CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.