بازبدە بۆ ناوەڕۆکی سەرەکی
Submitted by Anonymous (Pesend ne kirin) on 27 June 2008

Alman devletinin ROJ TV'yi yasaklamasini cok iyi anliyorum. Kendilerine göre hakli gerekceleri var. Alman devletinin bu yakla$imindan yakinanlar, acaba Almanya ile olumlu ili$ki geli$tirmek icin ne gibi bir caba harcami$lar?

Ortada bir kavga var ve Alman devleti, tüm devletler gibi, kavgali taraflar arasinda bir tercih yapmak zorundadir. Ve tabi ki tercihini cikarini gördügü taraftan yapacaktir, yapiyor da. Alman devleti Türk devleti ve PKK arasinda neden PKKyi tercih etsin? Neden TC'ye kar$i Kürtlere sahip ciksin? Aptal aptal konu$mayin, siz devletlerin ne gibi bir yapida olduklarini biliyorsunuz, neden $a$iriyorsunuz? PKKye neden güvensin, ili$ki geli$tirsin? Neden TCye kar$i PKKden taraf olsun? PKKnin/KCKnin politikalari ve yapisi bunu imkansiz kilmaktadir, ben devlet olsam aynisini yapardim. Önce adam gibi politika yapacaksin, adam gibi söz söyleyecek, adam gibi mücadele edeceksin, orospu karilar gibi degil. Sacma politikalardan, söylemlerden, davrani$lardan vaz gececeksin. Ama sen herkese dü$manlik yapiyorsun öbür tarafta en büyük dü$manin olan TCye yamanmaya cali$iyorsun, güclenmesini istiyorsun. Kimse sana güvenmez ki? Mücadeleyi kendin bo$a cikariyorsun, cezaevindeki i$birlikci lidere teslim olup elini kolunu bagliyorsun, neden seni adam yerine koysunlar? Sen daha en basit sava$ kurallarini bile bilmiyorsun, bütün sava$ kanunlarini, seni yok etmek isteyen dü$mana hizmet ederek, hice sayiyor, sava$la oynuyorsun. Neden seni ciddiye alsinlar?

Ve tabi ki, tüm bu sacmaliklarin propagandasini yapan TV kanalini kapatirlar, niye kapatmasinlar? O TVde Imrali cizgisi temelinde yapilan gerici sol propaganda Kürt halkina zarar veriyor, mücadeleye zarar veriyor, TCye hizmet ediyor. Alman devleti o TVyi kapatmakla aslinda Kürt halkina iyi bir hizmet etmi$ oldu. Yine Türk devleti Apo'yla görü$meye izin vermemekle Kürt halkina bir iyilik yapmi$ oldu. Apo'nun görü$melerinin Kürtlere, Kürt mücadelesine hic bir faydasi yok, tam tersine, sadece ve sadece zarar vermektedir, iyiki görü$me gercekle$memi$ ve in$aallah da hic bir zaman bir daha gercekle$mez.

Abdullah Öcalan bir an önce devreden cikarilmalidir, nasil olursa olsun, devreden cikmalidir. Namussuzluga, i$birlikcilige, TCye hizmet etmeye son vermeli, susmalidir, susturulmalidir.

Saygilarimla

Sayin Keko, Sayin Ibrahim beyle ayni konuda anlastiginizi soyluyorsunuzda,az yukarda Sayin Eyubè Culeri'nin soylediklerine olan itirazin ne.Siyasetle ugrasan her kurd yurtseverin,sayet vicdan ve akli korlesmemise Apo ve PKK'nin gecmisten,gunumuze yaptiklari ve hallen surdurdukleri politiklalariyla kime hizmet etikleri ortaydayken;Sayin Eyubé bunlari dile getirip emek veriyorsa sizinde,bizimde saygi duymamiz gerekir.Katilmadiginiz noktalarda kendi goruslerinizi yazar bizide bilgilendirmis olursunuz.Oyle (anladik,anladik)gecistirmelerle kimse ikna ve bilgi sahibi olmaz.Pilot Necatti bu forumun emekcilerinden degil,suan Apo'la genelkurmayin karargahinda basbas verip kurdlerin basina ugursuz politikalar -muridlerine- hazirlamaktalar.

Her forum ve gazetede bir iki kutsal inek bulunur. Bu kutsal ineklere dokundugun an, adami bitirirler. Bu dünyanin her tarafinda böyledir. Genel ortak özelikte; bu kutsal ineklerin cok derin ve karanlik iliskilerinin olmasidir. Simdi ben Eyübmü, Fanimi her kimi ise, dokunsam aninda makaslanirim. Cün bu tipleri acacak, soru ve konulari ortaya atsam aninda ortami velveleye verirler. Tilkiye en masumhane cinsten bir kac sormama ragmen anina beni linc etmeye calistilar. Ikincisi; Faninin PKKnin gecmisine yönelik yaklasimi düsmanca ve T.C nin bakkisini temsil eden görüslerdir. Fani, T.C ye Apodan daha yakin biridir. Apo canindan korktugu icin onlarla isbirligi yapiyor. Zaten tibbi anlamda bugünkü konumuyla deli olarak degerlendiremek gerkir. Yazilarinda anladigim kadariyla Faninin PKKye karsi T.C ile ortak gönül bagi var. Bu konuda kendilerine yazimsal ve manevi destegi var. Bunun öteside ola bilir. Bingölde herkesi tanidigina göre, Yesil ilede mutlaka bir temasi olmustur? Ola bilirmi? PKK konusunda düsüncede bu kadar hemfikir olduklarina göre eylesel anlamda neden olmasinlar? Ben bilmez. Sadece soruyorum. Sizde sorun beyler.

Eger ki mümkün olsaydi ismi apotv olacakti .roj konurken yani roj kelimesini apo olarak koydular.yani asil roj dan alinma degil. Pkk terörist degil Fakaaat apo yaratilmi$ bi teröristir ve 2 binden fazla devrimci katletmi$tir komplolarla. Pkk Kurd halkinin en büyük degerleridir.Fakaat bu degerler ba$indan beri tc nin apo eliyle kontrolde.Malasef bunu baardilar 1986 dan beri neyse midem bulaniyor bu kirli politikalari bilnce cikardikca. dem ba$

Şîroveyeke nû binivisêne

Plain text

CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.