Direkt zum Inhalt
Submitted by Anonymous (nicht überprüft) on 9 Juni 2008

Kürtcede Seg
Arapcada Kelb
Türkcede It
Öztürkcede Asena'dir soyum

Türk tarihi bunu söyler:
Tarihte bir ..illet vardi
Adi türk idi
Göktürk,
Yertürk
Attürk
Bunlarin hepsinin
Kökü asena idi

Asena kimdi?
Asena bir itti
Türk meydana cikti
Türk tarihe geldi

HOZAN HEQÎQÎ
Berlin
Saygilar

[b]NOT:[/b] Hic düsündünüzmü? Aslimiz bir itten geliyor diyen baska bir millet daha varmidir bu yeryüzünde?

Ben ne isittim nede gördüm. Sadece ve sadece Anatolyayi istila edip bugünkü harabeye ceviren türkler kökümüz IT oglu ittir diyorlar.

Yani buna niye kiziyorsunuz siz kuro'lar?

Adamlarin kendileri bunu söylemektedir. Bizmi türklere IT SOYLU dedik yani?
Bakin kendileri bunu kendi kendilerine yakistirmiyorlarmi. Esyayi hakiki adini söyleyerek zikredin. IT SOYLULAR (türkler).

Onlar kürdü tam 120 senedir hergün öldürdükleri halde kürtleri Kürdistan idealinden vazgeciremiyorlar ve asla vazgeciremezler.

Zaten aynen it gibi kürde dalasmislardir. It olduklari icin onlari ancak it gibi geberterek (tipki onlar bizi her saat geberttigi gibi) bu topraklardan cikarabiliriz. Baska yol ne yazikki yoktur!

Biz elimizi kana bulamayalim. Nasilki sicani yakalamak icin fak mevcutsa, ITLERI de yakalayip kuyruklarindan tutarak tarihin cöp tenekesine atmak icin IT FAKI getirelim. O kadar zormudurki? Dünyada zor olan hicbir sey yoktur. Yeterki gönül yapmak istesin.

Eninde sonunda faka basarlar. Bunlarin soyu IT olsada yine beserdir. Mutlaka hata yapar. Tipki 2003'te, Saddam-Amerika olayinda yaptigi hata gibi. Bu defa yapacagi hata eski bütün hatalardan büyük olacaktir.

Iste o zaman it faka basmistir.

Kürt hazirlikli olsun hepsi bu kadar.

IT FAKA
Kürt Kürdistan Nöbetine

SELAMLAR

Her kürdü bir IT FAKI yapmaya cagiriyorum! It'in kuyrugundan tutup, Kürdistandan disari firlatmak icin her kürdü bir IT FAKI icat etmeye cagiriyorum! Bir it faki nasil yapilir! Hadi Kuro'larim! Canim cigerim kardeslerim! Biliyorum kafaniz calisiyor! Icad edin bu IT FAKI'ini da kurtulalim bu IT oglu itlerden! Benim adim KURO! Dünyadaki en güzel addir KURO. KURO demek yigit demektir. Itler beni Kuro diye cagirirlar. Bense onlari IT SOYLULAR IT OGLU ITLER! Selam ve hürmetlerimle KURO

Buldum! Hemde faklarin en rahatini: Cebinde her caqmaxi veya kibriti olan her Kürt, atesin cocugu'dur. Günes ülkesinin cocugu'dur. Yak her tarafi kibritinle! Düsman ordugahlarini atese ver! Düsman fabrikalarini depolarini kibritle! Kürdistan'da ne kadar askeri garnizon varsa kibritle! Kürdistan'da ne kadar askeri bina ve yerlesim merkezi varsa kibritle! Kürdistan'da ne kadar polis karakolu ve merkezi varsa kibritle! Kürdistan'da ne kadar korucu ve isbirlikci muhbir varsa, ver kibritin önüne evlerini! Ben buna pratik IT FAKI diyorum.

Neuen Kommentar schreiben

CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.